Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Presenta el teu llibre per Sant Jordi al Col·legi!

Notícies

9 mar 2020

Presenta el teu llibre per Sant Jordi al Col·legi!

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El proper dijous 23 d'abril amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Col·legi d'Economistes de Catalunya posa a disposició a la seu de Barcelona diversos espais perquè els col·legiats i les col·legiades puguin presentar el seu llibre, vendre i signar exemplars.


Per procedir amb la reserva de l'espai és imprescindible que es doni d'alta el llibre -publicat a partir del mes de gener de 2019- a l'espai bibliogràfic del web del Col·legi fent clic aquí.


L'organització de l'acte, la signatura d'exemplars i la venda de llibres queda sota la responsabilitat de l'interessat, així com l'atenció al públic assistent i la logística derivada.


Des del Col·legi donarem a conèixer tots els llibres publicats per col·legiats/des (des del gener de 2019) que estan a la venda per Sant Jordi a través d'una promoció per e-mail (newsletter específica). A més, a l'espai bibliogràfic del web del Col·legi quedarà publicada de forma permanent la informació dels llibres.


Els/les col·legiats/des interessats/des hauran d'omplir el formulari de l'espai bibliogràfic del web del Col·legi abans del 27 de març (disponibilitat limitada).


Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA