Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d’Economistes de Catalunya col·labora en la donació solidària del Consejo General de Economistas al Banc d’Espanya per fer front a la COVID-19

Notícies

18 mai 2020

El Col·legi d’Economistes de Catalunya col·labora en la donació solidària del Consejo General de Economistas al Banc d’Espanya per fer front a la COVID-19

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ha contribuit a la campanya de donacions per fer front a la COVID-19 impulsada pel Consejo General de Economistas (CGE), el qual ha fet una aportació de 35.581,26 euros al compte del Banc d'Espanya habilitat per ajudar a la crisi sanitària generada pel coronavirus.


Aquesta quantia és la suma de les 1.481 matrícules realitzades durant un dia als cursos online de la Escuela de Conocimiento Eficiente del Consejo General de Economistas, entre les quals també les dels economistes catalans.


Des del Col·legi d'Economistes de Catalunya vol agrair el compromís de tots aquells col·legiats i col·legiades que es van sumar a la campanya "MILES DE ECONOMISTAS, MILES DE GRACIAS, MILES DE AYUDAS" del Consejo General de Economistas. Gràcies!

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA