Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Eix 12 “El professionals de l'economia en el futur” | 3r Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya [►Vídeo]

Notícies

8 mai 2018

Eix 12 “El professionals de l'economia en el futur” | 3r Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya [►Vídeo]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

En una sessió d'anàlisi sobre els professionals de l'economia en el futur en el marc del 3r Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya organitzat pel Col·legi, s'ha destacat que la digitalització portarà a una demanda de perfils professionals que aportin capacitat d'analitzar operacions, prendre decisions o resoldre problemes complexes.

 

La sessió d'ahir dia 7 de maig va ser presentada pel president de l'eix 12 i president del Consejo General de Economistas Sr. Valentí Pich i pel vicepresident de l'eix 12 i propietari d'Amsel Assessors Sr. Xavier Subirats.

 

En la trobada va tenir lloc un debat amb la participació del professor emèrit de l'IESE i titular de la Càtedra CaixaBank de Responsabilitat Social Corporativa i col-legiat de Mèrit Sr. Antonio Argandoña, el vicepresident de vendes per Europa d'EPSON i CEO per França, Espanya i Portugal Sr. Ernest Quingles i el vicepresident del Grup Tax Business Sr. Alfons Porro, els quals han coincidit que "la digitalització de l'entorn, la internacionalització i l'ètica i la responsabilitat social són els principals reptes de futur per a l'economista".

 

Llegir la Nota de Premsa

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA