Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

 • Estàs en:
 • Conferència ''Blockchain, una nova era per a l'empresa"

Notícies

26 mar 2019

Conferència ''Blockchain, una nova era per a l'empresa"

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Un acte organitzat per la Comissió de Comptabilitat (comissió conjunta CEC-ACCID) a càrrec de la Sra. Luz Parrondo, professora de comptabilitat i finances a la UPF Barcelona School of Management i coordinadora del monogràfic "Blockchain, bitcoin i criptomonedes".

 

La ponent va parlar del focus inicial de Blockchain, que es va situar a Bitcoin i el sector financer, però altres sectors com el de l'energia, les telecomunicacions, el transport i fins i tot el farmacèutic estan aprofitant el potencial d'aquesta tecnologia. Va esmentar que els primers afectats per aquestes noves necessitats empresarials han estat els tecnòlegs i els professionals jurídics que han de servir i assessorar a les empreses més pioneres en la implantació d'aquest nou model de gestió empresarial. Així mateix, va establir que s'observa l'avenç imparable d'aquesta tecnologia cap al resta de sectors empresarials i cap a determinats professionals com consultors, advocats, desenvolupadors i empresaris que es veuen en la necessitat d'ampliar els seus coneixements fora de la seva especialitat.
Va presentar i moderar el Sr. Martí Garcia Pons, president de la comissió organitzadora.

 

+ Accés a la documentació (exclusiu col·legiats/des)


Comentaris


 • RAFAEL CONTE OLIVEROS   16/04/2019

  Bona tarda,
  Estic a la mateixa situació que indica el correu anterior.
  Gràcies i salutacions
  Rafael Conte Oliveros
  Col.: 8484 • ANTONIO GUTIÉRREZ DURÁN   08/04/2019

  Bon dia, per alguna raó no puc accedir a la documentació exclusiva de col·legiats amb el meu usuari. Agrairia me la poguessiu enviar al meu correu, o bé solventar la incidència. Gràcies


Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA