Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La Jornada dels Economistes 2019 a Tarragona reivindica el paper clau de la digitalització i la intel·ligència artificial per al futur de l’empresa

Notícies

8 nov 2019

La Jornada dels Economistes 2019 a Tarragona reivindica el paper clau de la digitalització i la intel·ligència artificial per al futur de l’empresa

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Casa Joan Miret de Tarragona ha acollit la 24a edició de la Jornada dels Economistes que organitza anualment la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Tarragona i que enguany ha comptat amb l'assistència d'un centenar de professionals de l'economia i de l'empresa.


Durant la jornada, que també s'ha pogut seguir per streaming, tres empreses de la zona de sectors molt diferents -la pesca, la indústria i la banca- han presentat el procés de digitalització que han emprès les seves organitzacions i els avantatges competitius que els ha suposat. Grup Balfegó, Schwartz-Hautmont i Ibercaja han coincidit a apuntar com la digitalització és un element imprescindible per a la seva competitivitat.


D'altra banda, el catedràtic distingit de Ciència de la Computació i investigador (ICREA Acadèmia) a la Universitat Rovira i Virgili Josep Domingo ha recordat la importància de ser transparent a l'hora d'explicar el funcionament i l'impacte de la intel-ligència artificial.


Després de la jornada ha tingut lloc el sopar, en què s'ha reconegut la Trajectòria Personal i Professional de Joan Amigó, president del Consell d'Administració del Grup Pere Mata, que agrupa entitats de Salut Mental, Serveis Socials i Discapacitat Intel·lectual. També s'ha fet entrega del premi de reconeixement al millor currículum universitari a Anna Iglesias de la Universitat Rovira i Virgili i del premi al millor Treball de Final de Grau per "Temporal analysis of asymmetric volatility in cryptocurrencies" d'Ignasi Merediz (Universitat Rovira i Virgili). Finalment, durant el sopar s'han lliurat insígnies commemoratives als col·legiats/des amb més de 25 anys de col·legiació i obsequis als col·legiats/des de 65 anys d'edat.

 

[+] Nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA