Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La Jornada dels Economistes 2020 a Lleida debat sobre com reeixir en l’ecosistema digital en una etapa d’incertesa [VIDEO]

Notícies

13 nov 2020

La Jornada dels Economistes 2020 a Lleida debat sobre com reeixir en l’ecosistema digital en una etapa d’incertesa [VIDEO]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

5 punts

 2  Vots

"Visions de futur. Com reeixir en l'ecosistema digital" ha estat el lema de la 25a edició de la Jornada dels Economistes gratuïta i oberta a tothom organitzada per la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Lleida i que enguany s'ha celebrat en format 100% online.


La jornada ha comptat amb la participació de tres ponents amb una estreta vinculació a Lleida que han exposat els seus projectes digitals, les seves recomanacions i la seva visió de futur.


El CEO i president del Consell d'Administració de Lleida.net Sisco Sapena ha comentat com "abans de la COVID-19 la digitalització estava en marxa sobretot a les grans empreses i el primer confinament va trencar els circuits de comercialització de les empreses, la seva gestió directiva i de les relacions amb els treballadors". La cofundadora i directora de l'empresa de màrqueting basada en la neurociència m+f=! (MF Marketing Catalysts) Rosa Franch ha explicat la seva experiència com a microempresa durant la pandèmia de la COVID-19 extraient alguns aprenentatges de la situació. Franch ha apuntat que "les persones són la clau i sempre han d'anar primer" subratllant la importància de "la transparència i la confiança total amb l'equip". També ha afegit la necessitat "d'entendre el que suposa el context i cercar eines digitals adients". La responsable de màrqueting i directora de projectes digitals a Xtratègics (consultoria de transformació digital) Tània Carrobé ha afirmat que "la digitalització és l'eina, però el talent és la solució per seguir millorant els negocis".


El Paer en Cap de Lleida Miquel Pueyo, el degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida Eduard Cristóbal i el president de la seu de Lleida del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) Josep Maria Riu han inaugurat la jornada, la qual ha introduït el vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del CEC Xavier Ticó i ha moderat l'economista i vocal de la seu de Lleida del CEC Joan Picanyol.


Finalment, el degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Anton Gasol ha clausurat la jornada recordant que "la digitalització és un dels eixos clau del pla de recuperació econòmica Next Generation EU de la Unió Europea".

 

[+] veure nota de premsa

 


Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA