Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi organitza un webinar gratuït per repassar les mesures preventives per evitar el contagi de la COVID-19

Notícies

26 mai 2020

El Col·legi organitza un webinar gratuït per repassar les mesures preventives per evitar el contagi de la COVID-19

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya va organitzar el 26 de maig un webinar gratuït i obert a tothom que tenia per objectiu fer un repàs exhaustiu de totes les mesures de prevenció que es poden aplicar a oficines i negocis per tal d'evitar el contagi de la COVID-19.


Joan Carles Aguilar, Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals i Director Tècnic per a Catalunya del Grup Preving, va ser el responsable d'impartir la sessió en què els espectadors també van poder traslladar els seus dubtes i consultes.


Durant el webinar es van abordar mesures prèvies a la reobertura, mesures per al personal en general i la informació que cal facilitar als clients. També es van repassar les mesures que cal tenir en compte en zones d'accés i espais oberts al públic. També les consideracions al voltant de la prova de productes, ús d'emprovadors, recollides i devolucions.


A més, es van comentar les diferents prevencions a tenir en magatzems o rebotigues, oficines i serveis i zones comunes d'ús exclusiu per al personal. Finalment Joan Carles Aguilar va subratllar que totes les mesures adoptades per una organització per evitar el contagi del SARS-CoV-2 s'han de fer sempre extensives a proveïdors, empreses d'obres o serveis o treballadors autònoms.

 

VEURE SESSIÓ COMPLETA AQUÍ

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA