Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi s’adhereix a l’Agenda Urbana de Catalunya per un model de desenvolupament urbà sostenible

Notícies

13 gen 2020

El Col·legi s’adhereix a l’Agenda Urbana de Catalunya per un model de desenvolupament urbà sostenible

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya s'ha adherit a la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya que té per objectiu desplegar polítiques públiques on els entorns urbans i els seus territoris no en siguin simples receptors sinó que es trobin en l'origen de la presa de decisions.


La Declaració aposta per un model de desenvolupament urbà sostenible socialment, ambientalment i econòmicament, establint sis eixos principals d'acció: Salut, Benestar, Qualitat Urbana, Prosperitat, Dimensió Ambiental i Bon Govern. La declaració és un manifest que pretén establir les bases per al futur desplegament de l'Agenda Urbana de Catalunya, actualment en procés d'elaboració per mitjà del seu principal òrgan de validació i impuls: l'Assemblea Urbana de Catalunya, un òrgan amb representants d'administracions, societat civil i teixit productiu.


Amb aquesta adhesió, el Col·legi d'Economistes de Catalunya es posiciona a favor dels objectius i reptes de sostenibilitat de l'Agenda Urbana de Catalunya, alhora que es compromet a contribuir a l'impuls i elaboració de l'Agenda Urbana de Catalunya. El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Anton Gasol i el secretari de l'Agenda Urbana i Territori de la Generalitat de Catalunya Agustí Serra van signar el compromís per part de les dues entitats.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA