Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Convocada l’Assemblea Ordinària de Col·legiats/des per al 30 de setembre

Notícies

28 jul 2020

Convocada l’Assemblea Ordinària de Col·legiats/des per al 30 de setembre

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Junta de Govern del Col·legi d'Economistes de Catalunya, en conformitat amb el que estableix l'article 31 dels Estatuts i el Reglament de l'Assemblea General i del procés electoral del Col·legi d'Economistes de Catalunya, ha acordat convocar la primera Assemblea Ordinària de Col·legiats/des de l'any per al proper dia 30 de setembre de 2020 a les 19:00 hores a la seu del Col·legi a Barcelona (Plaça Gal·la Placídia 32).


Es preveu que l'ordre del dia sigui el següent:


1r. Nomenament de dues persones interventores, entre les assistents a l'Assemblea, per a l'aprovació i la signatura de l'acta.


2n. Informació per part del degà dels fets més destacats de l'any 2019.


3r. Informació del president del Comitè de Normativa i Ètica Professional de l'activitat del Comitè durant el darrer any.


4t. Lectura, discussió i votació dels estats financers i de la liquidació del pressupost corresponents a l'exercici 2019.


5è. Precs i preguntes


L'Assemblea Ordinària de Col·legiats/des que finalment es celebrarà el 30 de setembre estava inicialment convocada per al dia 26 de març, quan es va decidir suspendre seguint les recomanacions de les autoritats polítiques i sanitàries davant l'alerta sanitària generada per la COVID-19.


Us recordem que podeu consultar la documentació relativa als temes que es tractaran fent clic aquí.

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA